Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettsideadresse er: https://ghoff.no.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på siden, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan bli gitt til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, vil profilbildet ditt være synlig for offentligheten i konteksten av kommentaren din.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger igjen en kommentar på vår side, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen din og nettsiden din i informasjonskapsler. Dette er for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å fylle inn detaljene dine igjen når du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker vår innloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og slettes når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermvalg. Påloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og skjermvalg-informasjonskapsler varer i ett år. Hvis du velger “Husk meg”, vil påloggingen din vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil påloggingsinformasjonskapslene bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inkluderer ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, innebygge ekstra tredjepartssporing, og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert spore din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Google Analytics

Data hos Google Analytics slettes etter 14 måneder uavhengig av din aktivitet på nettstedet.

Hvor lenge vi beholder dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på vår nettside (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dine data

Hvis du har en konto på denne siden, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportfil av de personlige dataene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personlige data vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsformål.

Hvor dine data sendes

ForBesøkendes kommentarer kan bli sjekket gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.